Wat wij doen

Activiteiten 

Als kerk komen we regelmatig samen om God en elkaar te ontmoeten. Bekijk alle actuele activiteiten in onze agenda of neem contact met ons op.

Samenkomsten

Op dit moment kunt u de fysieke samenkomsten van de Evangelische Gemeente Parousia Almere weer bijwonen in het OVC. Hierbij wel het verzoek je naam te registreren bij de ingang van het OVC.  Om de week (in de even weken) is er kidsclub en crèche. De basis coronaregels blijven van toepassing.

Daarnaast is de digitale dienst te bekijken via YouTube. Gemeenteleden kunnen deze vinden op het intranet. Wil je ook meekijken op zondag om 10.00 uur? Ga naar ons YouTube-kanaal, waar de livestream te volgen is.

 

Onderwijs

Als kerk vinden we Bijbelonderwijs erg belangrijk. Het is onze hoop en verwachting dat we daar zowel persoonlijk als gemeenschappelijk geestelijk door mogen groeien. Er zijn verschillende vormen van onderwijs binnen onze gemeente.
Onderwijsavonden
Twee maandagavonden per maand is er een onderwijsavond. Hier komen uiteenlopende thema’s aan bod. Een onderwijsavond gaat meer de diepte in dan een zondagse preek en lijkt op een studieavond. Onderwijzers uit het hele land en uit verschillende vakgebieden en kerken leiden deze onderwijsavonden.
 
De onderwijsavond is interactief en geheel vrijblijvend. Bekijk in de agenda wanneer de onderwijsavonden zijn.

Preken
In de samenkomst op zondagochtend is er een preek. Er is een team van sprekers uit de gemeente. Daarnaast worden er ook regelmatig gastsprekers uitgenodigd. 

© 2023 Parousia Almere
Bekijk hier onze privacyverklaring