Is er meer?

Is er meer?

 
Bestaat er meer tussen hemel en aarde? Wat is de zin van het leven? Veel dergelijke vragen kunnen je uiteindelijk doen uitkomen bij het christelijke geloof. Als kerk helpen we je graag in je zoektocht. Hieronder staan verschillende manieren waarmee je misschien antwoorden vindt.
 
 
 

 

 

Alpha Cursus

Gezellig samen eten, een praatje beluisteren van een van de teamleden (of gastsprekers) en daar vervolgens in kleine groepjes in een vertrouwelijke, persoonlijke setting over napraten; dat is in een notendop de Alpha cursus.
 
 
Thema’s variëren van ‘Is er meer?’ tot ‘Waarom moest Jezus sterven?’ Alpha is een landelijke stichting, waar we als kerk een team binnen vormen om de 10-weekse cursus een aantal keer per jaar (gratis) aan te bieden. Als kerk bieden wij deze cursus één keer per jaar ook speciaal voor studenten aan. Bekijk de actuele cursusdata en meld je eventueel direct aan voor de Alpha Students.
 

 

Jesus.net

De Engelstalige website Jesus.net vertelt meer over Jezus en zijn leven. Ben je benieuwd naar de persoon Jezus of wil je historische achtergrond? Je kunt op deze site terecht voor wat je zoekt.

Ik zoek God

De website www.ikzoekgod.nl is een initiatief van Agapè en behandelt veel verschillende vragen en thema’s met betrekking tot God en geloven. Via een contactformulier kun je vragen stellen en tevens zijn er online cursussen beschikbaar.

© 2019 Parousia Almere
Bekijk hier onze privacyverklaring