Leidersteam

De Evangelische Gemeente Parousia Almere wordt geleid door een raad van oudsten. Zij stellen zich graag aan je voor.

Ronald Bosch:

“Ik geniet ervan als mensen in elkaar herkennen welke kwaliteiten ze hebben en hoe die elkaar mogen aanvullen en versterken. In de kerk mogen we zo samen als leden van één lichaam dienend elkaar tot een hand en voet zijn. En op deze manier Christus zichtbaar maken in de wereld.”

Lees meer over Ronald Bosch


Ivan Gilson:

“Gemeenten zijn één van de meest fantastische uitvindingen van de Heer. We zijn als discipelen van Jezus aan elkaar gegeven. Om elkaar op te bouwen en aan te vullen. Als dit werkt, kunnen wij de handen, voeten en mond van onze Heer zijn.”

Lees meer over Ivan Gilson


Peter van der Kist:

“De bevestiging voor het oudstenschap kwam in een dienst over gebed. We werden uitgedaagd om Psalm 23 te lezen en daarop te mediteren. Het was alsof God deze woorden direct tot mij sprak: ‘Ik zalf je hoofd met olie, je beker vloeit over’.”

Lees meer over Peter van der Kist


Menno Kuiper:

“Het is een feest om leiding te mogen geven aan een mooie gemeente, in de naam van onze Here Jezus Christus! In deze plaatselijke machinekamer kijk, luister en stuur ik mee, een prachtige taak. Maar het allermooiste is om te zien hoe God werkt in mensen, (werk)groepen, en daarbuiten.”

Lees meer over Menno Kuiper


Gerwin Wallet:

“De combinatie van me verdiepen in Gods Woord en contact met mensen vind ik gaaf. Ik lees graag boeken over de Bijbel en geestelijk leven. Mijn favoriete Bijbeltekst is ongetwijfeld Filippenzen 1:21 Want voor mij is leven Christus en sterven winst.

Lees meer over Gerwin Wallet 


De raad van oudsten wordt ondersteund door twee kerkelijk werkers.